Muuttumattoman Viattomuuteni rukous

https://takemetotruth.org/nouks-blog/changeless-innocence-prayer/

”Minun ongelmani on jo ratkaistu, koska olen syytön. Vain virheellinen syyllisyyteni voi aiheuttaa ongelmia. Syy on salainen toiveeni rangaistukseen konfliktien, sairauksien, kipujen, menetysten, masennuksen, puutteen jne. muodossa.

Minun ongelmani on jo ratkaistu, koska ainoa syy niihin kaikkiin kääntyy päinvastaisiksi kerralla, kun hyväksyn muuttumattoman Viattomuuteni (Pyhyyteni). Näen ongelmia vain, kun unohdan korruptoitumattoman Viattomuuteni. Kun palautan viattomuuteni ongelmat katoavat.

Tämä on minun jumalallinen ja voittamaton koskemattomuuteni kaikkeen, jonka ego on tehnyt puolustukseksi Pyhintä Itseäni vastaan.

Kaikkien ongelmien ainoa syy on minun muuttumattoman Viattomuuteni hylkääminen. Ainoa ratkaisu kaikkiin ongelmiini on minun muuttumattoman ja vahingoittamattoman Viattomuuteni  hyväksyminen. Tämä on sovitus.

Kun hengitän syvästi sydämeni hiljaisuuteen, hengitän Jumalan elämää. Tässä Pyhässä Hetkessä annan kaikki pelkoni, epäilyt ja itsearvioinnit Jumalan valolle, joka on ne ratkaissut.

Tässä hengenvedossa pehmennän vastustustani ja sallin Hänen Rakkauden vapauttaa minut. Avaan sydämeni, jotta saan välittömän Armon minun muuttumattoman Viattomuuteni tavoin kuin minun olemassaoloni kokonaisuus on.

Kun sallin Jumalan armon hengittää minut läpi… hyväksyn iloiten, että Rakkaus elää minua nyt. ” ❤ 

PRAYER-6